Tervetuloa sivuilleni.

cropped-clockmaster2.jpg
Kuva: Markus Tamminen

Ville Hänninen Design: Toimialaani on mekaanisten rannekellojen valmistus tilaustyönä sekä moottoripyörien rakennus yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan. Kaikki valmistamani kellot ovat sarjanumeroituja ja täysin uniikkeja. Kellojen koneistoina käytän sveitsiläisiä mekaanisia laatukoneistoja. Moottoripyörien rakentelussa olen keskittynyt lähinnä Cafe racer- ja Brat- tyylisiin pyöriin.

 

2 kommenttia artikkeliin ”Tervetuloa sivuilleni.

 1. hei. Tänään Facebookin kelloharrastajien sivuilla oli kuva hienosta hopeavärisellä taululla olevasta kellostasi sinisillä viisareilla. Tällainen kello kiinnostaa. Milloin ja missä myynnisää? Pari vuotta sitten tuli hankittua mm Ylitalon Simon (Rajamäen kellotehdas) kello ja kotimaiset uniikit kiinnostavat.

  Tykkää

  1. Hei.
   Nyt minulla olisi työn alla ”Monoblock”-malleja. Taulun puolen kuvionnin voi tehdä myös toiveen mukaan. Samoin muita yksityiskohtia. Koetan parhaani mukaan toteuttaa haluttuja yksityiskohtia. Kelloja voi tilata minulta suoraan ja niitä tulee myös kevään / kesän aikana Sepän viisariin myyntiin. Terveisin Ville Hänninen 040-5517964. ville@hanninendesign.com

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s